VÄLKOMMEN TILL BOLAGSSUPPORTEN

SVERIGES FÖRSTA BOUTIQUE-KONSULTBYRÅ

Lär känna oss

Efter 25 år inom branschen kände jag att det saknades en konsultbyrå inom ekonomi som kunde lösa behoven på marknaden kvalitativt och tryggt genom att förmedla kompetenta och nischade specialister i stunder där företag behöver en hjälpande hand. Därför startade jag Sveriges första boutique-konsultbyrå – Bolagssupporten.

Det som utmärker oss är vårt unika koncept boutique-konsultbyrå, där vi värnar om allas trivsel och drömmar. Vi välkomnar varje individ till vår familjära atmosfär och lägger stor vikt på att alla ska känna sig omhändertagna då vi vet att goda prestationer utgår från en trygg och sund arbetsmiljö. På samma sätt som vi ger utrymme till våra anställdas drömmar och önskningar – tar våra medarbetare hand om era!

Vi finns här när företag står inför stora förändringar och snabbt behöver stärka ett svagt ben eller om man helt enkelt bara vill ha den bästa hjälpen som finns att tillgå. Tack vare Bolagssupporten täpper vi till de glapp som uppstår i verksamheter – när någon går på föräldraledighet eller när man behöver stärka upp med ytterligare kompetens vid organiska förändringar såsom inför en börsintroduktion, uppstart av ny controllerfunktion med mera.

Bolagssupporten förser företag med konsulter som har spetskompetens inom sitt område – allt från ekonomichefer, business controllers, seniora redovisningsekonomer och managementkonsulter inom ekonomi. Vårt mål är att alltid vara kundens självklara val av kvalitativ kompetensförsörjning och vi strävar ständigt efter långsiktiga goda relationer med alla intressenter – både interna och externa. Jag är övertygad om detta är anledningen till varför konsultuppdrag oftast kommer in till oss via ryktesvägen och att anställda vill stanna kvar ovanligt länge. Det är dessa två saker jag är mest stolt över som VD.

– Ivan Pino, VD